U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Prachtig dakappartement met 3 slaapkamers en autostaanplaats!

Perfect onderhouden op prachtige ligging...

Via de centrale inkomhal kunnen we per trap of lift naar het vijfde, waar het appartement gelegen is.
De inkomhal met ingemaakte vestiairekast leidt ons naar de lichtrijke leefruimte met aansluitend een open keuken. Deze maatkeuken is hoogwaardig afgewerkt en volledig uitgerust. Naast de keuken is een praktische berging , waar waterverzachter, elektriciteit, ventilatie en aansluiting voor de wasmachine aanwezig zijn.
Vanuit de leefruimte heeft het terras een prachtig zicht over Leie en het groene landschap tot in Wevelgem.
Vanop dit terras is er bij helder weer zelfs onbeperkt zicht tot aan de Kemmelberg! Het is hier tot in de late uurtjes genieten in het zonnetje, waarbij je achteraf de terrasmeubelen netjes kwijt kan in de terrasberging.
De centrale hal grenst aan de 3 slaapkamers, waarvan de grote slaapkamer over een privé-badkamer beschikt, ingericht met bad, dubbele lavabo en toilet. Verder zijn nog een douchekamer met lavabomeubel en een afzonderlijk gastentoilet voorzien in deze hal.
Dit luxe-appartement is voorzien van ingemaakte kasten in zo goed als alle ruimtes, alsook met een prachtige inbouwgashaard in de leefruimte, elektrische zonnewering en elektrische gordijnen in de leefruimte, hoogkwalitatieve gordijnen in de slaapkamers, inbouwgeluidsboxen in living en buiten, ...

Bij dit appartement hoort een autostaanplaats en een privékelder, maar kan er tevens gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke fietsenkelder en afvalberging.

Dit recent appartement is heel energiezuinig met een E-peil van 57!

Deze klassevolle topper ligt vlakbij het levendige centrum van Lauwe enerzijds en de open vlaktes langs de Leie anderzijds. Het nieuwe CC Applauws naast de deur biedt bovendien heel wat sociale mogelijkheden.
Zeer vlot bereikbaar vanuit Kortrijk en Rijsel en voor fietsers en wandelaars een perfecte uitvalsbasis!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate