U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Mooi, lichtrijk appartement met garage in Lauwe centrum!

Een 2-slaapkamerappartement met lift en 2 terrassen ....

Op de eerste verdieping van de kleinschalige residentie "De Sneppe" vinden we dit grote appartement. We komen binnen in de inkomhal waar we toegang hebben tot alle ruimtes. Eerst en vooral stappen we de grote, lichtrijke leefruimte binnen. Deze is ingedeeld in een salon en eetruimte en de open keuken. Er zijn heel veel ramen, met rolluiken, die zorgen voor een overvloed aan daglicht. Het schuifraam brengt ons op het eerste terras. De keuken is groot en voorzien van veel kastruimte. Ernaast is er een heel handige berging. In de inkomhal vinden we nog een gastentoilet. Verder is er de badkamer met ligbad, douche en lavabo. Hier is ook plaats om een wasmachine te zetten. Verder zijn er nog 2 grote slaapkamers. Eén slaapkamer bevindt zich langs de straatzijde en de tweede is langs de achterzijde. Vanuit deze kamer kunnen we naar het tweede terras. Op dit terras is ook nog een berging.

Bij dit appartement hoort ook een garage met elektrische poort! In de garage is plaats voor een wagen én fietsen.

We vinden deze rustige en heel nette residentie terug vlakbij het centrum met op wandelafstand scholen, openbaar vervoer, vele winkels,...

Dit appartement is tot in de puntjes verzorgd! Zalig wonen in het centrum van Lauwe!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate