U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Ruime karaktervolle te renoveren woning in centrum Kuurne!

Een verrassend ruime woning met mogelijks 6 slaapkamers....

In deze eenrichtingsstraat in het centrum van Kuurne vinden we een woning met mooie gevel die heden als volgt is ingedeeld.
Bij het binnenkomen in de statige hal merken we meteen de prachtige originele elementen van weleer. Zo zijn de vloer, sierlijsten op de muren en plafonds nog in originele staat. De living is zeer ruim en loopt over in de open keuken. Op het gelijkvloers vinden we nog een slaapkamer, vernieuwde badkamer met inloopdouche en 2 aparte toiletten.
De 1e en 2e verdieping beschikken elk over 2 ruime slaapkamers en een kleine kamer met heden een toilet. Extra badkamers kunnen hier bijgemaakt worden. Via een valtrap is de zolder bereikbaar.
Verder is er nog een inpandige garage en een kelder aanwezig.
De tuin heeft een ideale grootte en is via een weg achteraan bereikbaar. Hier kan, mits een goedkeuring, een garage gebouwd worden. Een grote troef!

De ramen zijn vernieuwd (PVC met hoogrendementsglas), aslook de sectionale poort.

Een zeer ruime woning die mits een doordachte renovatie kan omgebouwd worden tot een prachtige eengezinswoning op een zeer leuke locatie!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate