U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8500 Kortrijk

Omschrijving

Volledig gerenoveerd, charmant beluikhuisje met 2 kamers!

Gelegen in beluikje Saskenspoortje vlakbij het Kortrijkse Astridpark ….

Dichtbij het openbaar vervoer, het Kortrijkse groen, de Leie en het centrum vinden we deze totaal gerenoveerde, knusse woning terug. Onder het Saskenspoortje stappen we het steegje in. Op het einde gaan we door een poortje het eigendom binnen. De aantrekkelijke gevel nodigt uit om binnen te stappen. Meteen worden we overvallen door een sfeer van gezelligheid en charme. De woning werd met smaak gerenoveerd. Rondom de gaskachel is er plaats voor een zithoek. Achter een halfhoog muurtje bevindt zich de open keuken. Deze is uitgerust met een gasfornuis, oven, koelkast en handige kasten. Aan de hoge tafel is het gezellig zitten. Op het einde van de woning vinden we de badkamer met toilet, lavabo en douche.
Via de mooie trap komen we op de bovenverdieping. Langs de voorzijde is een ruime slaapkamer met grote, ingebouwde kast. Aan de achterzijde is er een kleine kamer die perfect dienst kan doen als buro.
De bergzolder is geïsoleerd op de vloer.

Voor de woning is er een aangenaam koertje met berging. In deze berging staat nu een wasmachine.

De woning werd gebouwd in de 19e eeuw en werd in de zomer van 2022 gerenoveerd!

Dit is een zalige woning in een rustige steeg. De gedroomde locatie voor wie belang hecht aan rust! Ideaal voor een starter, student of als investeringseigendom!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate