U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8500 Kortrijk

Omschrijving

Leuke instapklare woning met 3 slaapkamers en tuin!

Een uiterst gezellige, gerenoveerde woning ....

We komen de woning binnen in de hal met apart toilet. Vanuit de inkom kunnen we naar de leefruimte of naar de keuken. De leefruimte is ingedeeld in een zithoek en eetkamer. Van hieruit heeft u ook een mooi zicht op de tuin met gepolierd terras. Aansluitend aan de eetkamer vinden we de nieuwe keuken met ontbijthoek. Naast de ontbijthoek is er handige berging waar plaats is voor een wasmachine, droogkast en tuinmateriaal.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 2 grote. De badkamer beschikt over een lavabo en douche.

De zolder is ruim, beschikt over een nieuw veluxraam en is net geïsoleerd. Het dak is volledig vernieuwd. Op zolder is er mits het steken van een vaste trap nog ruimte voor een extra kamer.

Het is heerlijk vertoeven in de gezellige tuin met terras. Achteraan de tuin is er een poortje. Dit geeft toegang tot een klein weggetje. Dit is uiterst handig om het eigendom met fietsen te betreden.

Er is tevens een kelder aanwezig.

De woning werd net gerenoveerd: nieuwe laminaatvloer, nieuwe keuken, nieuwe douche, nieuw dak, isolatie, nieuwe waterleidingen ... Overal (behalve in de berging achteraan) zijn er ramen met dubbele beglazing. De elektriciteit is conform gekeurd tot in 2046.

Een heel aangename, instapklare woning met een uitstekende bereikbaarheid tot belangrijke invalswegen!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate