U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8500 Kortrijk

Omschrijving

Volledig gerenoveerde woning met garage en 4 slaapkamers!

Een topwoning op een toplocatie...

Na een tiental gelukkige jaren in deze woning, heeft de eigenares beslist haar woning te verkopen om een nieuwe woning te kopen samen met haar kersverse echtgenoot.
Via de inkomhal is er toegang tot de garage en tot de achterliggende leefruimte met halfopen volledig ingerichte kwaliteitskeuken. Deze keuken geeft uit op de veranda, met aansluitend een prachtig recent aangelegd zonneterras.
Op de eerste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers en een badkamer terug, en op de sterk geïsoleerde zolderverdieping opnieuw 2 grote slaapkamers en een toegangsluik tot een bovenliggende bergzolder.
De woning is verwarmd met centrale verwarming (condensatieketel) en overal is dubbele beglazing voorzien. Daarbovenop zijn vorig jaar nog zonnepanelen op het dak aangebracht, die aan de woning blijven toebehoren. Blanco keuringsattest van elektriciteit!

Deze woning heeft alles wat je van een centraal gelegen stadswoning mag verwachten: veel slaapkamers, een inpandige garage, een gezellige stadstuin, een mooie grote leefruimte met veel lichtinval, en op minder dan 10 min fietsafstand bereikbaar vanop alle belangrijke plaatsen van Kortrijk. Winkels, openbaar vervoer, het prachtige Astridpark en scholen zijn slechts op enkele stappen verwijderd. Een (t)huis, waar de koffie altijd klaar staat!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate