U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8500 Kortrijk

Omschrijving

Grotendeels gerenoveerde woning met 3 slaapkamers!

Achter deze aantrekkelijke gevel vinden we een verrassend ruime woning...

We komen binnen via de ruime inkomhal met ingemaakte kasten. Van hieruit kunnen we rechtstreeks naar de stadstuin achteraan. Verder kunnen we naar de gezellige zithoek. De leefruimte/eetkamer is hiermee direct verbonden en ligt vooraan het huis. Tevens is er een open verbinding met de mooie volledig ingerichte keuken met eiland en met zeer veel lichtinval. Het hoge plafond versterkt het open gevoel en de mooie tegelvloer met parketmotief zorgt voor een gezellige warmte. Vanuit de keuken is er toegang tot de toffe stadstuin. Door de leuke indeling en goede west-oriëntatie is het er genieten in alle rust en privacy! Achteraan vinden we nog een handige berging en apart toilet.
De eerste verdieping beschikt over 2 volwaardige slaapkamers en een ruime badkamer met lavabomeubel, ligbad, douche en toilet. Via een nog af te werken kamer kunnen we met een vaste trap naar de 2e verdieping. Hier vinden we nog een slaapkamer en badkamer met lavabo, douche en toilet. Mist wat aanpassingen kunnen in de zolder nog 2 extra kamers gemaakt worden!

De voorbije jaren werd de woning zeer grondig gerenoveerd: nieuwe elektriciteit (conforme keuring), CV (condensatieketel op gas), nieuwe achterbouw, PVC ramen, vloeren, keuken, badkamers,...
Alle daken zijn geïsoleerd, wat mede zorgt voor een gunstig EPC!
Een aantal zaken dienen nog verder afgewerkt te worden. Dit biedt de mogelijkheid om er een eigen toets aan te geven. De grote werken zijn dus al uitgevoerd. Mits nog wat afwerkingen, instapklaar!
Mogelijkheid tot klein beschrijf!

We vinden dit eigendom terug aan de rand van Kortrijk, vlakbij het nieuwe bedrijvenpark, AZ Groeninge, Xpo, sportcampus Lange Munte,.... Er is een zeer goede verbinding naar het centrum en de vele autosnelwegen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate