U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8500 Kortrijk

Omschrijving

Klassewoning met 2 slaapkamers op topligging!

Deze degelijke woonst straalt zowel buiten als binnen stijl en klasse uit. Ze is rustig gelegen met rondomgelegen tuin, in een residentiële wijk nabij scholen, stadscentrum en uitvalswegen. Een echte aanrader !

De ruime inkomhal heeft een vestiaireruimte, apart toilet en veel ingemaakte kasten. De lichtrijke leefruimte is opgebouwd met duurzame materialen: een grandioze schouw, massieve parket in visgraatmotief, volhouten stijldeuren.... Van hieruit hebben we tevens toegang tot het Zuidgericht terras. De grote keuken is aan vernieuwing toe, maar biedt de ruimte en vele mogelijkheden.
Aan de andere zijde van de woning scheidt een praktische badkamer de twee slaapkamers.
De woning is volledig onderkelderd: een garage voor twee wagens, een wijnkelder, een bergkelder, een CV-kelder en een heuse kruipruimte.
De centrale verwarming draait op stookolie, maar er is tevens gasaansluiting in de woning aanwezig.
Het leidingwater passeert eerst door een ontharder, de rolluiken zijn elektrisch te bediening (zowel samen als individueel) en er is een alarminstallatie aanwezig.

De houten ramen met deels dubbele beglazing zijn in goede staat, alsook heeft het dak recent een antimosbehandeling ondergaan;

Deze woning is gelegen tussen de Meiweg en Wolvendreef aan de rand van centrum-Kortrijk, in een rustige buurt, nabij scholen, winkels, ziekenhuis AZ Groeninghe en vlakbij invalswegen zoals R8, autosnelwegen richting Gent en Brugge.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate