U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8500 Kortrijk

Omschrijving

Zeer ruime villa op 2.500 m² op exclusieve locatie!

Deze tijdloze villa met 6 slaapkamers biedt zeer veel mogelijkheden....

Via de grote voortuin komen we aan bij dit mooie eigendom, ‘De Cleyn Wolvinne’. De prachtige inkomhal is voorzien van een gastentoilet en een mooie trap naar de bovenverdieping. Door de glazen deur kunnen we reeds een blik werpen op de mooie leefruimte. Deze is opgedeeld in een leuke zithoek met houtcasette en het eetgedeelte. Door de vele ramen is het er zeer lichtrijk. We hebben er ook toegang tot de mooie tuin. Vanuit de zitruimte kunnen we ook naar het aanpalend, open bureau.
Naast de leefruimte bevindt zich de keuken. Deze is ruim genoeg voor een ontbijttafel. Tijdens het koken kunnen we ook aanschuiven aan het gezellige eiland om bij te praten. Aangrenzend zijn er een handige berging en de grote dubbele garage waar we ook een tweede toilet terugvinden.
De eerste verdieping beschikt over 6 kamers en 2 badkamers. De grote badkamer met bad en dubbele lavabo is bereikbaar vanuit de master bedroom. Vanuit deze kamer hebben we ook een schitterend zicht op de tuin. De tweede badkamer beschikt over een douche en dubbele lavabo. Ook is er op deze verdieping nog een apart toilet. De zolder biedt heel veel bergruimte.

In de zuidoost-gerichte tuin is het de dag rond genieten. De tuin is volgroeid en biedt voldoende plaats om verschillende zonneterrassen en een zwembad aan te leggen.

Vloerverwarming op de benedenverdieping. Regenput aanwezig. Alarminstallatie aanwezig.

Het eigendom bevindt zich in de meest exclusieve buurt van Kortrijk. De villa is rustig gelegen en ligt toch vlakbij belangrijke invalswegen, dichtbij het centrum van Kortrijk en het ziekenhuiscomplex AZ Groeninge.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate