U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8500 Kortrijk

Omschrijving

Uiterst leuke woning met garage nabij het centrum!

Deze verrassende bel-étage zal het hart van velen bekoren....

Op de benedenverdieping vinden we de grote garage (60 m²) met elektrische poort. Er is plaats genoeg voor een wagen en aansluitend is er een ruime wasplaats en berging.
Op de eerste verdieping komen we binnen in de living. De vele fraaie originele elementen, de plankenvloer en de grote ramen zorgen ervoor dat dit een zalige ruimte is om te vertoeven. De open keuken is eenvoudig, maar gebruiksklaar en trekt dezelfde rustige sfeer door. Op deze verdieping vinden we nog een apart toilet en een handige ingewerkte bureaukast.
De 2e verdieping is afgewerkt in dezelfde stijl en beschikt over een badkamer met lavabo, ligbad en toilet. De grote slaapkamer is bereikbaar via een dressing, die tevens kan gebruikt worden als slaapkamer.
Via een vaste trap bereiken we de zolderverdieping die pas is gerenoveerd als een prachtige master bedroom met dressing.

Het grote terras is bereikbaar via de keuken. Een zalige plek om te genieten bij de eerste zonnestraal of tijdens een warme zomeravond, en dit in alle rust en privacy. Via een vaste trap kunnen we naar de toffe stadstuin.

CV op gas (nieuwe condensatieketel).
De ramen zijn grotendeels vernieuwd (aluminium).
Vernieuwde elektriciteit (conform gekeurd).

Deze instapklare woning op wandelafstand is een waar genot en dé ideale starterswoning!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate