U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8501 Heule

Omschrijving

Recente gezinswoning met 3 slaapkamers en garage!

In een rustige buurt in de rand van Heule vinden we deze leuke woning...

Via het mooie voortuintje komen we de woning binnen in de hal met apart gastentoilet. De living reikt van voor- tot achtergevel en geniet zo van veel lichtinval. Achteraan is er een open keuken met ontbijthoek. Deze is voorzien van alle nodige toestellen, veel kastruimte en een Amerikaanse koelkast! Aangrenzend vinden we de garage met elektrische sectionale poort en plaats voor een wasmachine.
De eerste verdieping beschikt over 3 volwaardige slaapkamers, waarvan de grootste met ingemaakte kast. De badkamer is voorzien van een dubbel lavabomeubel, een jacuzzi ligbad en een inloopdouche.
Via een vaste trap kunnen we naar de ruime zolderverdieping. Hier kan men nog extra kamers maken of inrichten als hobbyruimte,....
De tuin is voorzien van een ruim terras en tuinhuisje. Mits wat aanleg van de tuin is het er zeer leuk vertoeven in alle privacy. De ideale west-oriëntatie en de groenstrook achteraan zijn grote troeven!

CV op gas (condensatieketel).
Overal PVC ramen.

We vinden deze woning terug in een zeer rustige, doodlopende straat. Er is bovendien een zeer goede verbinding naar de ring van Kortrijk!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate