U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8501 Heule

Omschrijving

Een parel van een herenhuis in de rand van Kortrijk!

Deze schitterende gerenoveerde herenwoning beschikt over 4 slaapkamers, tuin en garage....

Achter deze stijlvolle gevel schuilt een woning "als uit de boekjes"! We komen de inkomhal met gatentoilet binnen en via de dubbele deur betreden we de leefruimte. Een prachtige living, ingedeeld als zit- en eetkamer met parket, ingemaakte kasten, gashaard... Alles is zeer smaakvol ingericht met maatmeubels van de allerbeste kwaliteit! Een eigenschap die we in de volledige woning terug vinden. Aan de achterzijde vinden we de halfopen, ingerichte keuken met zicht op de tuin. Aansluitend is er nog een zeer handige wasplaats met berging.
De eerste verdieping beschikt over een grote slaapkamer met dressing en eigen badkamer met dubbele lavabo, toilet en inloopdouche. Verder is en nog een bureau/slaapkamer.
Op de 2e verdieping vinden we nog 2 kinderkamers, een relaxruimte met sauna (eventueel om te vormen tot slaapkamer), en een badkamer met lavabo, douche en bad. Het toilet is apart.
De tuin is zeer gebruiksvriendelijk aangelegd met oa een overdekt terras, en opnieuw zeer gezellig. Hier is het genieten in alle rust en privacy!
Verder is er nog een droge kelder en achteraan een garage aanwezig.

De woning werd de voorbije jaren zeer grondig gerenoveerd en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Overal ingemaakte kasten, goedgekeurde elektriciteit, domotica, volledig opgeschilderd,... Werkelijk instapklaar dus.

Er is tevens een mogelijkheid om de meubelen mee aan te kopen. Dit zorgt ervoor dat u direct kan verhuizen en zich ongetwijfeld meteen thuis kan voelen in deze droomwoning!

We vinden dit eigendom terug in het bruisende Heule, nabij de ring van Kortrijk met een zeer goede verbinding naar tal van invalswegen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate