U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8530 Harelbeke

Omschrijving

Prachtige gelijkvloerse villa te Harelbeke!

Rustig gelegen palend aan groenzone en vlakbij De Gavers ...

Dit eigendom is residentieel gelegen in een rustige villawijk. Bij het oprijden van de oprit valt direct de mooie voortuin op die ons naar de ingang loodst. De gezellige inkom brengt ons in de ruime, lichtrijke living. De prachtige vloerbekleding en de mooie open haard met leistenen afwerking zorgen voor de nodige uitstraling. Vanuit de living komen we in de ruime, stijlvolle keuken. De inox-afwerking (ijskast, chauffe-plat, oven, dampkap) in de keuken zorgt voor een moderne uitstraling. Naast de keuken is een berging met daarachter een ruimte die kan dienst doen als buro of hobbyruimte met zicht op de grote tuin. Van hieruit en ook vanuit de living komen we in de grote veranda. De ingebouwde verlichting en het prachtige zicht zorgen voor de nodige sfeer.
Via de nachthal hebben we toegang tot 3 mooie slaapkamers en de badkamer met toilet, lavabo en douche. Palend aan de nachthal is er ook de garage waar er zeker voldoende plaats is om de wagen, fietsen en allerhande materiaal op te bergen. Er is hier ook een trap naar de zolder.
In de aangelegde zuidgerichte tuin is het zalig vertoeven. Vanuit de pergola hebben we een schitterend zicht op de tuin en de aanpalende groenzone. Met de geur van bomen en het gefluit van de vogels op de achtergrond droom je hier weg in de najaarszon.

Dubbel glas.
Splinternieuwe gasketel.
Nieuw EPC (nieuwe gasketel, isolatie zolder) in opmaak.
Blanco gekeurde elektriciteit.
Deze villa is een topper in zijn soort! Het bezoeken meer dan waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate