U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Gullegem

Omschrijving

Uiterst gezellige en kraaknette woning met garage!

Goed afgewerkte, centraal gelegen instapwoning in Gullegem!

Via een paadje stappen we naar de inwaarts gelegen lieftallige woning toe. Voor het huis is een voortuintje waar het heel gezellig vertoeven is.
In de inkomhal valt meteen de mooie, originele vloer op. Van hieruit kunnen we ofwel naar de zitruimte vooraan, de droge kelder of de ruime keuken. De grote keuken is mooi afgewerkt met aansluitend de badkamer met lavabo, toilet, zitbad/douche. Naast de keuken is er nog een kleine veranda.
Vanuit de zitruimte kunnen we naar de bovenverdieping.
Tussen de beneden- en bovenverdieping is er op de ‘volte’ een (kinder)kamer.
Boven is er een ruime slaapkamer. Vanuit de nachthal kunnen we ook nog naar de zolderkamer met mezzanine. Deze ruimte is in de nok momenteel ingericht als buro.

Vanuit de veranda hebben we toegang tot een tuintje langs de achterkant. Er is nog een berging met aansluiting voor wasmachine/droogkast en een toilet. Het L-vormig perceel zorgt ervoor dat we een grote garage met zoldertje langs de straatzijde terugvinden.

PVC-ramen met dubbele beglazing.
Blanco elektriciteitsattest.
Verwarming met gaskachels.
Droge kelder.
Klein beschrijf mogelijk.

Dit is een charmante woning waarop je op slag verliefd wordt en waar iedere cm2 is benut. De ideale investering voor wie graag knus en rustig woont!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate