U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Gullegem

Omschrijving

Op een rustige locatie in Gullegem ....

In een rustige straat draaien we af naar een plein met in het midden tal van parkeerplaatsen en rondom recente appartementen en woningen. We parkeren onze wagen in de vrij te gebruiken parkeerstroken of rijden de garage binnen die bij het appartement hoort.
Vervolgens nemen we de lift of trap naar de eerste verdieping. Via een buitengang komen we tot bij het appartement. Meteen valt ons op dat het hier om een uiterst verzorgde eigendom gaat. Het appartement is kraaknet en tot in de puntjes afgewerkt.
Vanuit de inkomhal hebben we toegang tot de 3 slaapkamers, het aparte toilet, de badkamer of de uiterst lichtrijke leefruimte met open keuken. De leefruimte is echt om de vingers van af te likken. De vele ramen maken het hier zalig genieten. Hier is niets standaard. Alhoewel het om een heel recent appartement gaat, werd de keuken in 2018 volledig vervangen door een prachtige maatkeuken met bijhorend eeteiland. Naast de keuken bevindt zich een handige berging. Vanuit het salon hebben we ook een mooi zicht op het grote terras. Het schuifraam beschikt over zonnescreens. De airco houdt het in zomer heerlijk koel. Op het terras is er een zee aan ruimte. Ook aan de voorzijde van het terras is er nog een extra zonnescreen aanwezig.
In de ‘master bedroom’ en de 2 andere slaapkamers ontwaken we met de ochtendzon. Het aparte toilet beschikt ook over een handwasbakje. De badkamer op het einde van de nachthal werd in 2018 ook volledig vernieuwd en voorzien van een schitterende inloopdouche. Aanpalend is er hier een ruimte voor wasmachine en droogkast. Er is hier ook een waterverzachter en het ventilatiesysteem.
Onder het appartement bevindt zich de garage. Fietsen kan u ook in de fietsenberging stallen.
Alarminstallatie met CO2- en rookmelders aanwezig. Airconditioning in de leefruimte. Helemaal opgeschilderd. Uitgerust met domotica. Blanco elektriciteitskeuring.
Dit appartement bevat alles waar u van droomt … teveel om op te noemen. Bezoeken is de boodschap!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate