U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8940 Geluwe

Omschrijving

Prachtige, piekfijn verzorgde halfopen woning met 3 slaapkamers!

Tot in de puntjes afgewerkte woning met zonnepanelen in een rustige buurt...

In een residentiële buurt vinden we deze mooie eigendom. Bij aankomst zien we direct dat het hier om een perfect afgewerkte woning gaat. Langs de fraai ingerichte voortuin stappen we binnen in de hal met gastentoilet.
Vervolgens gaan we de leefruimte binnen. Deze is landelijk en heel stijlvol ingericht en bestaat uit het salon, de eetkamer en de open leefkeuken. In 2018 werd de benedenverdieping vernieuwd. Het tegelparket, de massief eikenhouten deuren en de prachtige maatkeuken maken het plaatje af! De keuken is van de hoogste kwaliteit en is voorzien van alle toestellen. De prachtige, gietijzeren kachel zorgt voor extra sfeer tijdens de winterdagen en de airco biedt koelte in de zomer. Van hieruit hebben we ook een schitterend zicht op de mooie, onderhoudsvriendelijke tuin.
De garage die zich naast de keuken bevindt wordt momenteel gebruikt als bijkeuken, wasruimte en buro. Ook hier vinden we maatkasten terug.
Op de bovenverdieping bevinden zich 3 grote kamers en een handige berging. De master bedroom beschikt eveneens over airco. Ook de badkamer werd in 2018 volledig vernieuwd. Er is een dubbele wastafel, toilet en grote inloopdouche. Ook hier bieden de maatkasten heel veel opbergruimte. Er is ook een handige bergzolder.

Terug beneden begeven we ons naar de tuin. Hier ervaart u echt een waw-effect! Het is er zalig zitten op het terras. De vele kasten bieden ook veel bergruimte. Er is ook een heel mooi eikenhouten tuinhuis met loungegedeelte.
De rechtstreekse toegang vanop straat naar de tuin is heel handig.

Heel de woning is met de grootste zorg afgewerkt en heeft een uiterst goed EPC!

In 2020 werden zonnepanelen gelegd. CV op aardgas. De woning heeft ook een regenput van 7.500 liter.
Alarminstallatie aanwezig.

Deze woning biedt alles waar u van droomt : klasse, rust, comfort, gezelligheid en licht.
Een pareltje om in te wonen!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate