U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8540 Deerlijk

Omschrijving

Verzorgde open bebouwing met 3 slaapkamers, bureau en garage!

In het rustige Sint-Lodewijk vinden we deze degelijke gelijkvloerse woning...

Via enkele trapjes komen we aan de voordeur en gaan de woning binnen langs de mooie inkomhal met apart gastentoilet. Van hieruit kunnen we naar een aparte ruimte, die voorheen dienst deed als kapsalon. Ideaal voor een vrij beroep, bureau of hobbyruimte!
De living beschikt over veel ramen en is dus zeer lichtrijk. De open haard zorgt voor de gezellige toets... Aangrenzend vinden we de ruime, volledig ingerichte keuken. Langs hier is de tuin bereikbaar. Deze heeft een ideale westoriëntatie en geniet van voldoende privacy.
Verder zijn er 3 slaapkamers (1 grote en 2 kleinere) en een badkamer met ligbad, lavabo, toilet en bidet. De woning beschikt over een grote ondergrondse garage met aansluitend nog 2 kelders. Voldoende bergruimte dus! Er is tevens een zolder aanwezig, bereikbaar via een valtrap.

Overal ramen met dubbele beglazing.
CV op gas (condensatieketel van 2006).
Elektriciteit vernieuwd en conform gekeurd!

We vinden deze aantrekkelijke woning in het centrum van Sint-Lodewijk, in de nabijheid van een schooltje, winkels, sportterreinen,...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate