U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8501 Bissegem

Omschrijving

Uiterst gezellige woning met 3 slaapkamers in rustige buurt!

Een geïsoleerde zolder met vaste trap en leuke tuin als extra troeven .…

Bij het binnenrijden van de wijk merken we meteen het rustige karakter van deze aangename buurt op. De gevel oogt heel lieflijk en weerspiegelt hoe net de woning er binnenin uitziet. We komen de woning binnen in de inkomhal met apart toilet. Er is eveneens toegang tot een handige kelder. De ontzettend gezellig ingerichte living is lichtrijk, en biedt zicht op de tuin. De leefruimte paalt aan de keuken. De keuken is basis ingericht en loopt over in de aanpalende ruimte. Deze kan perfect worden ingericht tot een grote keuken. De voorzieningen liggen klaar.
De verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een gerenoveerde badkamer met lavabo en douche. Enkel het plafond moet in de badkamer nog afgewerkt worden. Een vaste trap brengt ons naar een ruime zolder. Deze is geïsoleerd, beschikt over 2 velux-ramen en kan worden ingericht als extra slaapkamer.
De tuin is momenteel ingericht met moestuinbakken zodat u zowel een mix van groeten en bloemen ‘op hoogte’ kan hebben.

Verwarming met aardgas.
Kelder aanwezig.
De elektriciteit is conform!

Dit is een zeer aangename en degelijke gezinswoning met een topligging in een rustige buurt, vlakbij het centrum van Bissegem, invalswegen om en rond de R8, scholen en openbaar vervoer. Zeker het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate