U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8501 Bissegem

Omschrijving

Kraaknette woning met 3 slaapkamers in rustige buurt.

Een geïsoleerde zolder met vaste trap en leuke tuin als extra troeven …

Bij het binnenrijden van de wijk merken we meteen het rustige karakter van deze aangename buurt op. De gevel oogt heel lieflijk en weerspiegelt hoe net de woning er binnenin uitziet. We komen de woning binnen in de inkomhal met apart toilet. Er is eveneens toegang tot een handige, droge kelder. De living is lichtrijk, biedt zicht op de tuin en paalt aan de keuken. De keuken is basis ingericht en loopt over in een veranda waar een keukentafel kan worden gezet. Achter deze ruimte bevindt zich een ruime berging.
De verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer met lavabo en bad. Een vaste trap brengt ons naar een ruime zolder. Deze is geïsoleerd, beschikt over 2 velux-ramen en kan worden ingericht als extra slaapkamer.

De woning beschikt overwegend over PVC-ramen met dubbele beglazing.
Verwarming met gaskachels.
Droge kelder aanwezig.

Dit is een zeer aangename en degelijke gezinswoning met een topligging in een rustige buurt, vlakbij het centrum van Bissegem, invalswegen om en rond de R8, scholen en openbaar vervoer. Zeker het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate