U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8511 Aalbeke

Omschrijving

Kraaknette, rustig gelegen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin!

Een ideale woning met zonnepanelen in een autoluwe buurt ....

Van zodra we de wijk binnenrijden, valt de opmerkelijke rust van de buurt onmiddellijk op. De grote oprit vermijdt dat we onze auto langs de straat moeten parkeren, maar dan nog is de kans klein dat je hierbij iemand stoort.
De verzorgde inkomhal met apart toilet nodigt ons uit om de lichtrijke leefruimte binnen te stappen. De pelletkachel zorgt voor een uiterst gezellige warmte. De keuken is ruim en biedt plaats om een eettafel te zetten. De koelkast en keramische kookplaat zijn recent vernieuwd. Hiernaast bevindt zich een uiterst handige bijkeuken. Deze is voorzien van een kastenwand en een vaatgedeelte. Van hieruit hebben we toegang tot de garage. Deze beschikt over een elektrische poort. Boven de garage is er een bergzolder. De woning heeft ook een grote veranda waar het in het tussenseizoen zalig vertoeven is.
De bovenverdieping biedt 3 ruime kamers en een recent vernieuwde badkamer met toilet en douche. Boven de slaapkamers is er nog een ruime, in 2009 geïsoleerde zolder aanwezig.
De tuin is diep genoeg om constant van de zon te kunnen genieten. In de serre kunnen we naar hartenlust groenten kweken.

Verwarming dmv pelletkachel. In 2021 werden zonnepanelen geïnstalleerd. In 2015 werd de spouwmuur opgespoten. Overwegend dubbele beglazing. 3 regenputten van elk 2.500 liter.

Dat het huis uitstekend is onderhouden, hoeft niet veel uitleg.
De woning ligt letterlijk op een topligging, nabij het hoogste punt van Aalbeke, een gemeente die leeft!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate