U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8511 Aalbeke

Omschrijving

Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Een ideale woning in een autoluwe buurt ....

Van zodra we wijk binnenrijden, valt de opmerkelijke rust van de buurt onmiddellijk op. De grote oprit vermijdt dat we onze auto langs de straat moeten parkeren, maar dan nog is de kans klein dat je hierbij iemand stoort.
De verzorgde inkomhal met apart toilet nodigt ons uit via ofwel rechtstreeks naar de keuken naar de lichtrijke leefruimte de woning te betreden. Via de grote keuken, komen we in de bijkeuken, die toegang heeft tot de garage en tot de tuin.
Dat de woning uitstekend is onderhouden, hoeft niet veel uitleg: zo is de keuken praktisch ongebruikt gebleven en zijn de alle ramen aan de voorzijde recent vernieuwd.
De bovenverdieping biedt 3 ruime kamers, een badkamer met bad , lavabo en toilet, en een bergzolder die boven de garage ligt. Boven de slaapkamers is er nog een ruime bergzolder aanwezig.
De tuin is diep genoeg om constant van de zon te kunnen genieten.

De verwarming is op stookolie, maar overschakelen op gas kan perfect doordat er gasleiding in de straat werd doorgetrokken.

De woning ligt letterlijk op een topligging, nabij het hoogste punt van Aalbeke, een gemeente die leeft!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate