U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8560 Wevelgem

Omschrijving

Heel mooie koppelwoning te huur in centrum Wevelgem!

Twee slaapkamers, buro, garage en grote tuin als extra troeven …

We vinden deze koppelwoning terug in hartje Wevelgem. Het mooie eigendom straalt deugelijkheid uit en is net helemaal opgeschilderd. De betreffende woonst bevindt zich langs de rechterkant van het geheel.
Via een gemeenschappelijke inkom komen we de woning binnen. In de privé-inkomhal vinden we een apart gastentoilet en de trap naar de bovenverdieping terug.
De leefruimte is ruim en lichtrijk. Er is ook een mooi zicht op de zongerichte tuin. Aansluitend is er de ruime keuken van waaruit we ook kunnen genieten van het tuinzicht. De koelkast, kookplaat en dampkap in de keuken zijn net vernieuwd. Naast de keuken bevindt zich een berging waar er ook ruimte is voor wasmachine en droogkast. Een waterverzachter behoort tot de standaarduitrusting van dit eigendom.
Boven kunnen we vanuit de mooie nachthal de 2 slaapkamers en een ruim buro betreden. De badkamer is uitgerust met lavabo, toilet en nieuwe douche.
Er is eveneens een bergzolder.

In de zuidgerichte tuin is het de hele dag genieten. Van hieruit is er toegang tot de garage achteraan. Deze garage komt uit in de zijstraat.

Overal in de woning zijn nieuwe lichtarmaturen aangebracht. Het huis is net helemaal op orde gezet en geschilderd. Deze woning is echt op en top instapklaar.
Het eigendom is ideaal gelegen in de nabijheid van belangrijke invalswegen.

Dit is een heel aangename, lichtrijke woning die zeker het bezoeken waard is!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate