U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8560 Wevelgem

Omschrijving

Prachtige, gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en grote tuin!

Een woonst met een zee aan ruimte op De Wijnberg ....

We komen de woning binnen en vinden er langs de straatkant de mooie, ruime keuken. De keuken is volledig uitgerust en er is ook plaats voor een eettafel. Vervolgens komen we in de leefruimte. Deze is heel lichtrijk en groot. De vele ramen geven een mooi zicht op de onderhoudsvriendelijke tuin met groot terras. Het is hier zalig vertoeven.
Op de benedenverdieping is er ook een apart gastentoilet.

De eerste verdieping beschikt over een uiterst grote slaapkamer en badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbel lavabomeubel, toilet en douche.
Op de tweede verdieping zijn er nog 2 slaapkamers. Vanuit de achterste slaapkamer is er via een trapje een zolder bereikbaar. Deze kan gebruikt worden als bergruimte of als hobby-/speelkamer.

Naast de woning is er nog een grote berging waar er plek is voor een wasmachine en droogkast. Gezien de grootte van de berging is er hier ook plaats voor een knutselaar.
Het terras met de grote zuidgerichte tuin is prachtig. Achteraan de tuin is er een boomgaardje waar bijvoorbeeld ook diertjes kunnen gehouden worden.
Handig is dat de woning ook over een zij-ingang heeft. Zo kan u makkelijk met fietsen naar de berging.

De woning beschikt over rolluiken op de gelijkvloerse en eerste verdieping. Deze woning werd met uiterste zorg en hoogwaardige materialen gerenoveerd. Er is ook een kelder aanwezig.

Een instapklaar pareltje met alle comfort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate