U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8560 Wevelgem

Omschrijving

Prachtig appartement in hartje Wevelgem!

Twee slaapkamers, Z-gericht terras én volledig opgeschilderd ... een topper ...

Dit appartement is gelegen in een kleine, nette appartementsblok vlak voor het park van Wevelgem. Bij het binnenkomen van residentie Blijmare valt direct op dat het hier heel rustig verblijven is. De lift brengt ons naar de 3e verdieping. Meteen springt het massief parket doorheen het appartement in het oog. Het is er ook net helemaal geschilderd door een vakman.
Vanuit de hal stappen we de grote leefruimte binnen. De ramen die de volledige voorgevel beslaan zorgen voor een zee aan licht. Het licht in combinatie met het massief parket en de frisse look van het schilderwerk zorgen ervoor dat het hier een hemeltje is. Het zicht op het park en het mooie gemeentehuis maken het plaatje af. De keuken paalt aan de living en vormt er als het ware één geheel mee.
In de hal vinden we ook de toegang tot een apart toilet, een bergruimte, de badkamer en 2 slaapkamers terug. In de badkamer is er een dubbele lavabo, bad én aparte douche. De slaapkamers liggen langs de achterkant en zijn rustig en lichtrijk. Vanuit beide kamers kunnen we op het zuidgerichte terras. Hier is het in het herfstzonnetje heerlijk vertoeven.
In de kelderruimte is er een grote bergruimte die hoort bij dit appartement.
Er is ook de mogelijkheid om op termijn een garage te huren.

Dit appartement is omwille van zijn ligging en afwerking een absolute aanrader!

Maandelijks gemeenschappelijke kosten: €40/maand


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate