U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8930 Rekkem

Omschrijving

Zonrijk, ruim appartement met 2 slaapkamers, 2 terrassen en garage …

Gelegen in een rustig appartementsblok.

Dit appartement vinden we terug in een klein en rustig appartementsblok. Direct valt op dat dit eigendom met de grootste zorg onderhouden wordt. Via de lift bereiken we de 1e verdieping.
In de inkomhal is er het apart toilet. Vanuit de hal kunnen we naar de grote, lichtrijke living of naar de badkamer en slaapkamers. Vanuit de leefruimte hebben we toegang tot het terras vooraan. De keuken bevindt zich langs de achterkant en is heel gerieflijk met een zee aan ingemaakte kasten. Hier is er ook toegang tot het 2e terras. Verpozen kunnen we ook op het gigantische terras langs de achterzijde. Er is hier ook een zonneluifel en we vinden er ook nog een aparte berging terug.
Terug in de inkomhal gekomen, stappen we vervolgens één van de kamers binnen. Vooraan is er een grote slaapkamer met ingemaakte kasten. Ook van hieruit hebben we toegang tot het terras vooraan. Er is nog een 2e slaapkamer, eveneens met ingemaakte kasten, langs de achterkant. In de badkamer is er een lavabo en douche en aansluiting voor wasmachine.

Er hoort een garage bij dit appartement.
Overal rolluiken.

Dit appartement is echt het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate