U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8930 Rekkem

Omschrijving

Uiterst lichtrijk appartement met heel groot terras en garage!

Aangenaam, energiezuinig appartement met 2 slaapkamers ....

In deze kleine residentie vinden we dit gezellig appartement op de eerste verdieping. Bij het binnenkomen van het gebouw merken we meteen dat het over een degelijk en eigentijds gebouw gaat. Met de lift of de trap gaan we naar het appartement. Het appartement ligt aan de achterzijde wat zorgt voor enorme rust. We komen binnen in de inkomhal en hebben zo toegang tot alle vertrekken. Overal zijn er mooie glazen deuren die zorgen voor een maximum aan lichtinval. Er is een apart toilet. Verder zijn er 2 slaapkamers. In de badkamer is er een lavabo en douche. Er zijn hier ook veel ingemaakte kasten zodat er veel bergruimte is. Vervolgens komen we binnen in de aangename living. Door de grote raampartijen is hier zalig vertoeven! Het zicht is hier werkelijk schitterend. De open keuken is uitgerust met een kookplaat en vaatwasmachine. Aanpalend is er een handige berging.
De grote troef van dit appartement is het schitterende, zuidgerichte terras van 33 m2. Hier heeft u echt het gevoel op het dak van de wereld te zitten. Er is een mooi zicht op het groene achterland.
Bij dit appartement hoort tevens een garagebox.

Heel goed EPC!
Vaste kosten: €50/maand met jaarlijkse afrekening (lift, kosten gemeenschappelijke delen,....).
Het appartement is net opgeschilderd en is bijgevolg instapklaar!

Dit zalige appartement is gelegen pal in het centrum van Rekkem. Op het mooie gemeenteplein vinden we dan ook vele winkels, openbaar vervoer,...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate