U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8930 Rekkem

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers

In het centrum van Rekkem gelegen...

Dit appartement ligt op de tweede verdieping van het rustig appartementsgebouw in het centrum van Rekkem en is via de lift bereikbaar.
De centrale inkomhal geeft toegang tot zowat alle woonruimtes. De lichtrijke leefruimte beschikt over een een open keuken en geeft uit op de hoofdstraat. Er is een grote en een kleinere slaapkamer aanwezig. De badkamer beschikt over bad/douche-combinatie en een praktisch lavabomeubel. Verder is er nog een handige bergruimte met aansluiting voor de wasmachine en een apart toilet.

Dit gebouw biedt in de gemeenschappelijke ruimtes ook een vergaderzaal aan, die gratis ter beschikking gesteld wordt voor alle bewoners. Daarnaast is er ook een sanitaire gemeenschappelijke ruimte, waar een gemeenschappelijke droogkast ter beschikking wordt gesteld.
vaste gemeenschappelijke kosten: 35 euro/maand.

Het gebouw ligt naast de kerk van Rekkem, en is dus op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer bereikbaar.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate