U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8560 Moorsele

Omschrijving

Ruim gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Moorsele!

Een zeer aangenaam en recent appartement op een centrale ligging met 2 autostaanplaatsen...

We betreden de verzorgde en kleinschalige residentie "Salinus" en vinden aan de rechter kant dit mooie gelijkvloerse appartement. Via de open hall komen we in de zeer ruime living. Door de vele ramen komt er veel licht binnen, wat zorgt voor een vrij gevoel. De open keuken versterkt dit nog.... Deze is handig in gericht met alle toestellen en voorzien van een muurtje op halve hoogte, wat zorgt voor een afscheiding met de leefruimte.
De badkamer is voorzien van een bad/douche combinatie en lavabomeubel. Het toilet is apart. De slaapkamers zijn achteraan, alsook een handige bergplaats.
Ondergronds hoort er nog een ruime kelder bij het appartement en achteraan de residentie 2 private autostaanplaatsen. Deze zijn afgesloten van de straat door middel van een elektrische poort.
De fietsen kan u in de gemeenschappelijke fietsenstalling kwijt!

Lage gemeenschappelijke kosten (€ 50/maand).
Gas, water, elektriciteit is apart.

We vinden dit degelijk appartement terug, pal in het centrum van Moorsele. Alle buurtwinkels vinden we op wandelafstand, alsook openbaar vervoer, het cultureel centrum enz...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate