U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8930 Menen

Omschrijving

Prachtig, lichtrijk duplex-nieuwbouwappartement met 2 grote terrassen!

Mogelijkheid tot huren van een garage ….

Op de 2e verdieping van deze mooie, rustige en kleinschalige residentie vinden we een al even knap appartement. De lift brengt ons boven. In de inkomhal valt meteen op dat het hier om een mooie thuis gaat. Vanuit de hal hebben we toegang tot alle ruimtes. In de ruime leefruimte krijgen we door de vele glaspartijen heel veel lichtinval en een panoramisch zicht. Hier is een zee aan ruimte. Het tegelparket biedt een combinatie van gezelligheid en gemak. Vanuit de volledig ingerichte keuken hebben we tijdens het koken zowel een mooi zicht op de straatzijde als het directe contact met de leefruimte. Het schuifraam langs de voorzijde brengt ons op het voorste terras dat door de ledverlichting sfeer en rust uitstraalt. Het terras langs de achterzijde van het appartement is werkelijk een pareltje. Het is hier zalig genieten in het zonnetje. De berging op het terras zorgt voor extra bergruimte. Verder in het appartement vinden we een apart toilet en de badkamer met dubbele lavabo en mooie inloopdouche. De aparte wasberging is groot en uiterst praktisch. De slaapkamer langs de achterzijde is ruim en ademt rust. Vervolgens nemen we de trap naar de bovenste verdieping. Daar treffen we een prachtige ruimte aan die ook hier weer baadt in het vele zonlicht. Deze kamer kan dienst doen als slaapkamer, buro, hobbyruimte, …. Het grote raam brengt ons op het 2e grote terras. Hier heeft u werkelijk het gevoel op het dak van de wereld te zitten!
EPB in aanvraag.


Er is mogelijkheid om een garage met elektrische sectionaalpoort te huren. De garage bevindt zich achteraan de residentie.

Videofonie aanwezig.
Geen huisdieren toegelaten.
Geen gemeenschappelijke kosten.
Optionele huur van de garage: €50/maand.

Een echt topappartement waar u iedere seconde van de dag wilt verblijven!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate