U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8930 Menen

Omschrijving

Zeer ruim appartement met 2 slaapkamers en bureel!

Topligging in Menen-centrum...

Via trap of lift is dit prachtig appartement op de derde verdieping bereikbaar.
Vanuit een centrale hal zijn alle ruimtes bereikbaar. De grote keuken met toestellen geeft ook nog rechtstreekse toegang tot de leefruimte. De vele grote ramen zorgen voor een overvloed aan licht in deze aangename ruimte. De living sluit aan op het gigantische terras met uitzicht op groen.
Aan de achterzijde van het gebouw bevinden zich de slaapkamers en het bureel. De eerste slaapkamer heeft een eigen douchekamer, de tweede kamer is voorzien van ingemaakte kasten. De badkamer is voorzien van een ligbad en een dubbel lavabomeubel. Naast het bureel en het gastentoilet, is er in het appartement nog een keukenberging en een vestiaireruimte aanwezig.
Op de kelderverdieping is nog een gigantische bergruimte privaat bij het appartement inbegrepen.
Er is mogelijkheid om een garagebox bij te huren aan 50 €/maand.
Vaste gemeenschappelijke kostenprovisie: 100 €/maand (lift, elektriciteit en onderhoud gemeenschappelijke delen, incl. persoonlijk waterverbruik en verwarming!)
Dit heuse appartement ligt uiterst centraal in Menen, met alle winkels, openbaar vervoer en scholen op wandelafstand bereikbaar.
Toppertje!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate