U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8930 Menen

Omschrijving

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en autostaanplaats

Mooi appartement op centrale ligging!

Dit appartement ligt op de 2de verdieping in een blokje van 2 appartementen en een handelsgelijkvloers. Via de traphal komen we aan de voordeur van het appartement. Via een centrale inkom-/nachthal komen we in de lichtrijke leefruimte met open volledig ingerichte keuken. De keuken beschikt over alle standaard inbouwtoestellen zoals een ijskast, oven, microgolfoven en vaatwas.
In de inkomhal is er een apart toilet en een mooie badkamer met douche en lavabomeubel. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van het gebouw.
Op het gelijkvloers hoort een carport bij het appartement, die van de straat afgesloten is met een gemeenschappelijke automatische sectionaalpoort.

Er zijn geen vaste kosten verbonden aan dit appartement. Het betreft de eerste bewoning, waarbij het appartement volledig geschilderd is en voorzien van moderne licharmaturen!

Dit energiezuinige appartement is met hoogwaardige materialen afgewerkt en is ideaal gelegen nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en alle grote invalswegen vanuit Menen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate