U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8930 Lauwe

Omschrijving

Prachtige woning met garage en staanplaats in hartje Lauwe!

Drie slaapkamers, grote living en leuke tuin ….

We vinden deze woning terug dichtbij het centrum van het bruisende Lauwe.
We komen binnen in een mooie inkomhal en stappen zo de gigantische leefruimte in. Deze living is uiterst aangenaam, ontzettend ruim en heel lichtrijk. De aangename, totaal ingerichte keuken bevindt zich langs de achterzijde. Van hieruit hebben we mooi zicht op de west-gerichte tuin. Het grote raam geeft u werkelijk het gevoel buiten te vertoeven.
Naast de keuken bevindt zich een technische ruimte die plaats biedt aan wasmachine, droogkast, diepvriezer, …. Van hieruit heeft u ook rechtstreeks toegang tot de tuin.
Op de benedenverdieping is er ook nog een gastentoilet.

Op de eerste verdieping vinden we 2 heel grote kamers terug. De badkamer, uitgerust met een dubbele wastafel, bad en douche, laat toe te relaxen na een drukke dag. Ook op deze verdieping is er een apart toilet.

De vaste trap brengt ons naar de 2e verdieping. Ook hier is er nog een kamer én een geïsoleerde zolder waar heel veel bergruimte is.

De tuin staat synoniem voor genieten. Er is ook een poortje zodat u rechtstreeks hierlangs binnen kunt. Makkelijk als u boodschappen heeft gedaan. Achter de woning is er een autostaanplaats én een garagebox. Achter de garagebox is er zelfs nog een tweede tuintje dat u bijvoorbeeld als moestuin kunt gebruiken.

De woning beschikt ook over een kelder. Er is ook een regenput en een steenput.

Werkelijk een tot in de puntjes afgewerkt pareltje in het zalige Lauwe!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate