U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8930 Lauwe

Omschrijving

Instapklare halfopen woning in rustige buurt!

Zeer leuke woning met 3 slaapkamers, garage en mooie tuin...

In de rustige residentiële buurt "Opstal" vinden we deze uiterst verzorgde recente woning. We komen de hal binnen met apart gastentoilet. De living is zeer lichtrijk en voorzien van een houtkachel. Aansluitend vinden we de vernieuwde keuken. In 2015 werd er een uitbreiding voorzien, waardoor deze een stuk groter is geworden. Deze moderne leefkeuken is voorzien van een eiland en leuke ontbijttafel.
De garage is ruim met plaats voor wasmachine,....
De eerste verdieping beschikt over 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met lavabomeubel, toilet, ligbad en inloopdouche.
Via een valtrap kunnen we naar de bergzolder.
De zuid-georiënteerde tuin is zeer mooi aangelegd en voorzien van een tuinhuis, extra bergruimte, terras en een prachtig overdekt terras. Hier is het genieten in alle rust en privacy.

De ramen zijn voorzien van rolluiken.
in 2017 werd de CV ketel nog vernieuwd (condensatieketel) en er zijn 16 zonnepanelen aanwezig. Dit zorgt voor een laag energieverbruik!

Deze instapklare eengezinswoning vinden we dichtbij het bruisende centrum van Lauwe met vele winkels. Rustig en toch dichtbij alles...!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate