U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8930 Lauwe

Omschrijving

Prachtige, gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en tuin!

Een woonst met een zee aan ruimte in het centrum van Lauwe ....

We komen de woning binnen in de hal met apart gastentoilet. De living in heel lichtrijk en groot en gaat over in de prachtige open keuken, die volledig is uitgerust. Aangrenzend vinden we een handige berging die ook uitgang biedt langs de voorkant van de woning. Dit is dus ook de ideale plaats om fietsen te plaatsen. Vanuit de leefruimte hebben we door de grote raampartij mooi zicht op de onderhoudsvriendelijke tuin met terras.
De eerste verdieping is uitgerust met fineerparket en beschikt over 2 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbel lavabomeubel en een mooie inloopdouche.
Op de tweede verdieping bevindt zich een prachtige ‘master bedroom’. Deze kamer is opengewerkt tot in de nok en beschikt over vaste kasten. Er is ook nog een kleine zolderruimte voor het opbergen van materiaal.
Vooraan de woning zijn er ruime parkeermogelijkheden.

De woning beschikt over vloerverwarming, een regenput, rolluiken beneden vooraan en op de bovenverdieping. Er is ook een kelder aanwezig.

Een instapklaar pareltje met alle comfort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate