U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8930 Lauwe

Omschrijving

Exclusief, duplex-appartement met 2 slaapkamers, garage en privé-tuin!

Een aangenaam en lichtrijk appartement in hartje Lauwe ....

Via de lift kunnen we naar dit appartement op de tweede verdieping. We komen binnen in de leefruimte met open keuken. De achtergevel bestaat volledig uit glaspartijen. Van hieruit kunnen we tevens naar het grote terras en hebben we zicht op de bijhorende tuin. De tuin is opgedeeld in 2 tuinen, één voor het appartement op de 1e verdieping en één voor het appartement op de 2e verdieping. De achterste tuin hoort bij dit appartement. De open keuken is voorzien van alle comfort, veel kasten en biedt een schitterend zicht op het terras en de tuin.
De leefruimte loopt door tot aan de voorzijde van het gebouw. Langs de straatkant zijn opnieuw veel ramen en is de zitruimte opengewerkt tot op de bovenverdieping. De velux-ramen op de bovenste verdieping zorgen dus ook voor een zee van licht in de zitruimte. Dit creëert een zalig en speciaal gevoel van licht en ruimte. We wanen ons in een loft. We vinden er vervolgens nog een berging en apart toilet.
De bovenste etage van dit duplex-appartement is open en beschikt over 2 slaapkamers. Ook de lift gaat rechtstreeks naar deze etage. De badkamer heeft een lavabo en douche. Vervolgens is er nog een dressingruimte en een berging.
Op de gelijkvloers is er de grote garage waar plaats is voor één wagen en fietsen.

Gemeenschappelijke kosten: €50/maand.
Huisdieren zijn niet toegelaten.
Het appartement beschikt ook over 4 zonnepanelen.
Het appartement kan eventueel vroeger beschikbaar zijn.

Dit appartement is volledig geschilderd!

Een exclusief appartement met loftgevoel op een centrale ligging!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate