U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8500 Kortrijk

Omschrijving

Prachtig gerenoveerde stadswoning nabij Kortrijk centrum!

Drie slaapkamers en een leuke stadstuin …

We komen de woning binnen in de hal waar er ook plaats is om fietsen te plaatsen. Vervolgens komen we in de leefruimte die wordt opgedeeld in de leefkeuken achteraan en het salon vooraan. Deze 2 ruimtes kunnen perfect van elkaar worden gescheiden voor de nodige rust en privacy. Tussen deze 2 plaatsen bevindt zich een verbindingsgang met berging en toilet. Als u de tussendeuren openzet creëert u één mooie ruimte. Vanuit de keuken kunnen we naar het kleine maar leuke stadstuintje! De benedenverdieping is met de grootste zorg gerenoveerd en straalt een enorme gezelligheid uit.
Op de eerste verdieping vinden we 2 mooie slaapkamers en de badkamer met lavabo, inloopdouche en toilet. Op de tweede verdieping is er een hele grote slaapkamer en een zoldergedeelte. Ook de bovenverdiepingen werden gerenoveerd met aandacht voor de originele elementen. Prachtig!
Er is tevens een handige kelder.

CV op gas.
Overal ramen met dubbele beglazing.

De woning werd recent smaakvol gerenoveerd, is volledig opgeschilderd en dus instapklaar!
In de straat zijn er ruime parkeermogelijkheden.

We vinden deze huurwoning in een toffe buurt van Kortrijk, die in volle evolutie is. Vlakbij belangrijke invalswegen, op een boogscheut van het centrum en het nieuw aan te leggen stadspark op de V-tex-site.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate