U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8900 Ieper

Omschrijving

Prachtig appartement in het historische centrum van Ieper!

Een ruim appartement met 3 slaapkamers en garage...

We vinden dit recent appartement terug op de gelijkvloerse verdieping van de site van het prachtig Albertusklooster. Via de mooie binnenkoer gaan we naar het appartement en komen binnen in de hal met apart gastentoilet. Bij het betreden van de leefruimte valt de overvloed van licht op, aslook het prachtige zicht op de groene omgeving van het voormalige klooster. Vanop het terras kunnen hebben we een mooi zicht op de mooie binnentuin.
De open keuken is volledig ingericht en vormt een aangenaam geheel met de living. Aangrenzend is er een handige berging. Verder vinden we nog 3 slaapkamers en 2 badkamers (1 met ligbad en 1 met douche).
In de kelderverdieping is er nog private kelder, welke bij het appartement hoort. Er is tevens een gemeenschappelijke fietsenberging en men heeft toegang tot de mooie gezamenlijke tuin en binnenkoer!
Mogelijkheid om een garage bij te huren!

CV op gas.
Maandelijkse kosten: € 60/maand.

We vinden dit zeer verzorgde appartement terug bij van de vismarkt, met op wandelafstand de Grote Markt, het station, de vele winkels en aangename restaurantjes.

Genieten in een oase van rust in een historische omgeving...!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate