U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8510 Bellegem

Omschrijving

Zeer leuk, landelijk gelegen huisje!

Op wandelafstand van het centrum vinden we deze 2-slaapkamerwoning....

Via het voortuintje gaan we de woning binnen in de hal. De living is ruim, zeer lichtrijk en gezellig ingedeeld met enkele leuke elementen. De leefruimte gaat over in de grote keuken. Deze is volledig vernieuwd, voorzien van veel kasten en alle nodige toestellen die men kan verwachten van een moderne keuken. Ook voor een ontbijttafeltje is er plaats. Op het gelijkvloers vinden we verder nog een badkamer met lavabomeubel en douche. Het toilet is apart.
Vanuit de keuken kunnen we naar een overdekt terras die overgaat in het tuintje met groot terras. Van hieruit is er een open zicht op de groene omgeving.
De verdieping beschikt over 2 ruime slaapkamers. Ontwaken doe je hier met zicht op de prachtige velden van het Bellegemse platteland. Via een vaste trap is de bergzolder bereikbaar.

CV op gas (condensatieketel).
Overal PVC ramen met dubbele beglazing en rolluiken.

Dit huisje is dé ideale starterswoning, waar men kan leven in alle comfort en rust. Het sociale leven en het levendige centrum van Bellegem is bereikbaar op wandelafstand!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate