U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8510 Bellegem

Omschrijving

Moderne, energiezuinige nieuwbouwwoning nabij het centrum van Bellegem!

Wonen in een op en top verzorgde woning met zuid tuin...

Bij het betreden van dit architecturaal hoogstandje valt meteen op wat we mogen verwachten: openheid, veel licht en een degelijke, verzorgde afwerking, tot in de kleinste details! De open, moderne keuken is voorzien van alle toestellen en een plezier om in de werken. Deze gaat naadloos over naar de leefruimte, van waaruit we, dankzij de grote ramen, een zicht hebben op de tuin. Deze wordt nog volledig aangelegd, en is voorzien van een groot terras. Door de ideale zuid oriëntatie is het er zalig genieten, en dit in alle rust en privacy!
Op het gelijkvloers vinden we verder nog een apart gastentoilet en een zeer ruime garage.
De eerste verdieping beschikt over 2 ruime slaapkamers en een badkamer, voorzien van een lavabomeubel, toilet en inloopdouche.
Via een vaste trap gaan we naar de 2e verdieping waar er nog plaats is voor een 3e slaapkamer en er een ruime berging is.

Dit eigendom voldoet aan zeer strenge normen inzake isolatie en ventilatie (E peil 55). Dit garandeert u een zeer laag energieverbruik. CV op gas met vloerverwarming.
De woning is hoogwaardig afgewerkt, volledig geschilderd en klaar voor zijn eerste bewoners!

Dichtbij vinden we vele buurtwinkels, openbaar vervoer en er is een vlotte verbinding naar Kortrijk en het AZ Groeninge.
Een topwoning nabij het centrum van het landelijke Bellegem!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate