U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8511 Aalbeke

Omschrijving

Prachtige nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers in een rustige buurt!

Nabij het centrum van Aalbeke vinden we deze instapklare halfopen bebouwing terug...

We betreden de woning via de hal met apart gastentoilet om verder te gaan naar de ruime living. Dankzij de vele ramen is deze zeer lichtrijk en aangenaam. De open keuken verstevigt dit gevoel en zorgt voor een leuk contact met de leefruimte. De moderne keuken is voorzien van alle nodige toestellen, veel kasten en een leuke halfhoge ontbijttafel. Aangrenzend is er een handige berging.
De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een grote badkamer met lavabomeubel, toilet, ligbad en inloopdouche.
Via het grote schuifraam in de living kunnen we naar de mooi aangelegde tuin met groot terras en tuinberging met toffe zithoek. Dankzij de privacy en ideale zuidoriëntatie is het er genieten in alle rust!
De wagen kan op de private oprit staan.

De woning voldoet aan alle huidige energienormen en beschikt bovendien over zonnepanelen. Dit zorgt uiteraard voor een laag energieverbruik.
Huisdieren zijn niet toegelaten.

Deze top afgewerkt woning is gelegen in een rustige residentie buurt, maar toch dichtbij het centrum van Aalbeke en met een vlotte verbinding naar Kortrijk!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate