U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Verzorgde, ruime woning in het centrum van Wevelgem!

4 slaapkamers, garage, mooie tuin en geïsoleerde zolder als extra troeven …

We komen de woning binnen via de grote inkomhal met apart gastentoilet en berging. Van hieruit kunnen we naar de leefruimte, de ruime garage of de bovenverdieping. Door de dubbele deur betreden we de living. Deze is groot en heel gezellig omwille van de mooie schouw met houtkachel en de vele lichtpartijen die voor een oase aan licht zorgen. We krijgen tevens een mooi zicht cadeau op het terras met goed onderhouden tuin. Het aanpalend buro biedt een rustige werkplek. Aansluitend aan de leefruimte vinden we de keuken achteraan terug. Deze straalt een rustige sfeer uit en biedt eveneens een mooie uitkijk op het terras met tuin.
Op de bovenverdieping zijn er 4 kamers, een badkamer en berging. De achterste kamer is heel ruim en mooi gerenoveerd. Dit is een ideale plaats om een master bedroom in onder te brengen of om te gebruiken als hobbyruimte/bibliotheek. De badkamer beschikt over een dubbele lavabo, toilet en bad/douche. Ernaast is er een berging.
Er is eveneens een heel grote, geïsoleerde zolder. Mits het steken van een vaste trap kunnen hier nog meerdere kamers worden ingericht.
De tuin en mooi terras zijn heel verzorgd. Het is een zalige plek om er te genieten tijdens een warme nazomeravond.
In de garage is er naast plaats voor een wagen en fietsen ook ruimte voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast.

Dit is een aangename, instapklare woning die zeker het bezoeken waard is!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate