U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Rekkem

Omschrijving

Prachtige woning met 3 slaapkamers, grote living en ruime tuin …

OPENHUIS OP ZATERDAG 6 FEBRUARI VAN 14 TOT 16 U
Eigendom met alle comfort.

De mooie eigentijdse gevel straalt ruimte en degelijkheid uit. Via de inkomhal, met apart toilet, krijgen we toegang tot de garage en de leefruimte met open keuken.
De living is heel ruim en gezellig mede dankzij de aparte zithoek die is ondergebracht in de mooie erker met grote glaspartijen. Het is hier leuk vertoeven rond de houtkachel en met zicht op de grote tuin met terras. De open keuken bevindt zich langs de straatzijde. Ook hier zorgen de vele ramen voor een zee aan zonlicht tijdens het koken.
Langs de open trap in de leefruimte kunnen we naar de bovenverdieping toe. Daar treffen we 3 slaapkamers aan. De achterste slaapkamer is de master bedroom met zicht op de tuin met achtergelegen weides. De badkamer is eveneens heel ruim. We vinden er 2 lavabo’s, ligbad, mooie inloopdouche en een hele wand aan ingemaakte kasten terug.
Verder is er boven nog een technische ruimte waar ondermeer de boiler, op zonnepanelen, is ondergebracht. Er is hier ook plaats voor wasmachine, droogkast en strijkkamer. Er is eveneens een grote, geïsoleerde zolder.
Beneden is er nog de garage met toegang tot de tuin. Vanop het terras heb je een mooi zicht op de achtergelegen tuin. Naast het terras is er nog een tuinkamer/speelkamer. Achterin de tuin staat een groot tuinhuis met vijver.
Overal houten ramen met dubbele beglazing.
Centrale verwarming op gas.
Warmwaterboiler op zonneënergie..
Geïsoleerde zolder.
Blanco elektriciteitskeuring.

Deze woning is zeker het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate