U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Moorsele

Omschrijving

Degelijke woning met 3 à 4 slaapkamers, bureau en garage!

Een op te frissen woning met een gelijkvloers apart bureau en ruime tuin...

We komen de woning binnen via de mooi hal. Van hieruit kunnen we naar een aparte ruimte, gelegen aan de straatkant, die dienst kan doen als bureau, praktijk, slaapkamer,... Eventueel kan er zelfs een aparte ingang gemaakt worden.
De living is achteraan gelegen met zicht op de grote tuin. Aansluitend is er de eenvoudig ingerichte keuken met daarachter een ruime berging. Er is tevens een apart toilet.
Op de eerste verdieping vinden we nog 3 volwaardige, ruime slaapkamers en een klein, te renoveren badkamertje. Via een vaste trap kunnen we naar de zolder. Deze is recent geïsoleerd en kan mits wat aanpassingen ingericht worden als extra woonoppervlak! (EPC dateert nog van voor het isoleren van het dak)
De tuin heeft een ideale west-oriëntatie en achteraan vinden we een garage. Deze is bereikbaar via een garagestraat. Een grote troef!!

Verwarming op gas.
De woning beschikt over PVC ramen met dubbele beglazing en rolluiken!
Mogelijkheid tot klein beschrijf!

We vinden dit interessante eigendom terug op een boogscheut van het centrum van Moorsele met aan de overkant van de straat een prachtig zicht op de groene velden!

Een woning met veel troeven die, mits wat renovatiewerken, de ideale gezinswoning is!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate