U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Leuke gerenoveerde woning met 4 slaapkamers!

Een verrassend ruime, instapklare woning met tuin....

We komen binnen via de hal naar de living. Deze is ruim en is ingedeeld in de zithoek en eetkamer. De moderne gashaard zorgt voor de gezelligheid. De leefruimte gaat over in de open ingericht keuken. Aansluitend vinden we de nieuwe veranda. Van hieruit kunnen we naar de tuin met groot terras en tuinhuisje achteraan. Op het gelijkvloers vinden we een eerste badkamer met lavabo, ligbad en toilet.
De eerste verdieping beschikt over 3 toffe kinderkamers en een badkamertje met lavabo, toilet en plaats voor de wasmachine.
Onder het geïsoleerde dak vinden we een fantastische master bedroom met ingemaakte kast en een eigen badkamer met lavabo en inloopdouche. Een schitterende ruimte om tot rust te komen!
Er is tevens een droge kelder aanwezig.
Er is een mogelijkheid om een garagebox mee aan te kopen (aan de overzijde van de straat).

Deze woning werd de voorbije jaren volledig gerenoveerd en is dus instapklaar! De elektriciteit is conform gekeurd en de CV ketel werd in 2017 nog vervangen (condensatieketel op gas).
Overal PVC ramen met dubbele beglazing en rolluiken.

We vinden deze leuke woning terug in een rustige buurt te Lauwe. Dé ideale gezinswoning of voor starters die iets zoeken zonder renovatiewerken!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate