U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Prachtige woning met grote garage/atelier!

Een ideaal eigendom voor de kleine zelfstandige of iemand die veel ruimte nodig heeft...

We komen de woning binnen in de stijlvolle hal met gastentoilet. De living is ruim, lichtrijk en beschikt over een gezellige gashaard. De leefruimte gaat over in een prachtige open keuken. Van hieruit hebben we zicht op de zeer leuke tuin met gezellige zithoekjes! Dankzij de ideale oriëntatie en grote privacy is het er heerlijk vertoeven.
Op het gelijkvloers vinden we verder nog een zeer handige berging met ingemaakte kasten en een badkamer met lavabo, inloopdouche en toilet. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers, waarvan 1 met een grote dressing.
Een grote troef is de extra ruimte naast de woning. Er is een aparte garage en een luxe atelier/dubbele garage van liefst 55 m². Volledige geïsoleerd en voorzien van een mooie vloer, elektrische poorten, ingemaakte kasten en verwarming! Daarnaast vinden we nog een bureauruimte met aparte ingang. Ideaal dus voor een zelfstandige of hobbyist om zich uit te leven...

Dit eigendom werd midden jaren '90 volledige heropgebouwd en recent zijn nog een heel aantal renovaties uitgevoerd: nieuwe CV ketel van 2012 (condensatieketel), living, badkamer, keuken, terras,...
Er horen ook 24 zonnepanelen bij!

Dit instapklare en zeer verzorgde eigendom is een ware uitzondering!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate