U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Prachtige, lichtrijke eigendom met grote tuin op 1.474 m2!

Gezelligheid en een zee aan ruimte zijn hier troef …

Bij het oprijden van de oprit zien we direct dat het hier om een schitterend eigendom gaat. Het leefgedeelte is zodanig gebouwd dat er constant zicht is op de mooie tuin. De ruime living met mooie, open keuken en aanpalende veranda stralen gezelligheid en warmte uit. Vanuit de veranda, waar het zelfs in de winter zalig vertoeven is, bereiken we een nieuwe achterbouw. Daar vinden we een ruime garage en 2 schitterende, grote kamers terug. Deze ruimtes kunnen worden gebruikt als gelijkvloerse slaapkamers, buro of praktijkruimtes. De ramen die de volledige zijgevel beslaan, zorgen ook hier weer voor een adembenemend zicht op de tuin.
De praktische ruimtes zoals berging, inkomhal met vestiaire en apart toilet, en badkamer zijn langs de voorzijde van de woning ondergebracht. De badkamer heeft een dubbele wastafel, bad en douche/stoomcabine.
Boven zijn er nog 4 slaapkamers en een apart toilet. Er is eveneens een geïsoleerde zolder.
De tuin biedt een oase aan rust en een zee aan mogelijkheden. Het zonneterras palend aan de veranda en living, en het terras achteraan de tuin zorgen ervoor dat u constant met de zon meereist. Er is een ruim grasperk, een groenten-/fruittuin, een kippenren en een afgesloten vijver.
De carport en lange oprit bieden plaats aan een 4-tal wagens. De oprijlaan kan worden afgesloten met een hek zodat de nodige privacy gegarandeerd is.

Dit is een uniek eigendom waar u zich direct thuis voelt!

CV op aardgas.
Dubbele beglazing.
Vernieuwde elektriciteit.
Alarminstallatie aanwezig.
Vrij zomer 2016 en mogelijkheid tot klein beschrijf.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate