U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Gullegem

Omschrijving

Schitterende tijdloze villa op 1.326 m² met 4 slaapkamers en zeer fraaie zuid tuin!

Volop genieten in een ruim eigendom met prachtige tuin...

We betreden de woning in de ruime centrale inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Bij het binnenkomen in de stijlvolle leefruimte valt meteen de overvloed van licht op door de vele raampartijen, die we rondom terug vinden. Op elk moment van de dag komt dan ook ergens wel de zon naar binnen. Het prachtige parket, de mooie inrichting en de haard zorgen voor een zeer gezellig en aangenaam gevoel. Aansluitend vindt men de leefkeuken, die volledig is ingericht. Er is tevens een zeer handige en ruime bijkeuken.
De woning beschikt verder over 4 volwaardige slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo, ligbad, douche en toilet. Eén kinderkamer heeft een lavabo en de 'master bedroom' een ingemaakte kast.
De volledige oppervlakte beschikt over een bergzolder en er zijn 2 immense kelders van samen ruim 100 m²! Meer dan voldoende bergruimte dus...

Zowel vanuit de living als de keuken kunnen we naar het grote terras, van waarop we een mooi zicht hebben op de prachtig aangelegde tuin met visvijver, vele gezellige hoekjes en een leuk speelbosje! Door de ideale zuidoriëntatie en de volgroeide tuin is het er genieten in alle rust en privacy!

De voorbije jaren werd er steeds blijvend geïnvesteerd in het eigendom en werd alles perfect onderhouden...

Deze degelijk gebouwde en stijlvolle villa is een ware uitzondering in zijn soort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate